Koningsdag
Een superieure bubbel voor alle Koninklijke festiviteiten van deze maand.
Laat u verrassen door deze "Methode Champenoise" mousserende wijnen van het huis Cricova.
Cricova Semi Sweet Red
Een rode halfzoete mousserende wijn geproduceerd uit druiven van klassieke europese rassen Cabernet Sauvignon en Merlot en is volgens Methode Charmat gemaakt. Oneindig zijdeachtige met een aangename spoor van rood fruit jam die zich uiteindelijk tot een permanente peperkoek sensatie ontwikkelt.
Cricova Brut Rose
Typerend voor deze wijn is de roze kleur, zijn fris bouquet met aroma's van veld bloemen en zijn perfecte uitgebalanceerde, rijke en verfijnde smaak. "Methode Champenoise" met een tweede gisting op fles gevolgd door een meer dan 1 jaar durende rijping van de cuvee.
Cricova Brut White
De perfecte keuze bij speciale gelegenheid zoals Koningsdag! Klassieke mousserende wijn met een tweede gisting op fles. Gemaakt van een zorgvuldige selectie Chardonnay (60%) en Pinot Noir (40%) uit Centraal-Moldavië. De fijne aroma van zonnenbloemen en vleugjes citrus, gaan perfect samen met de pure en frisse smaak.
Cricova Brut White Cuvee Prestige
Gemaakt van 50% Pinot Noir en 50% Chardonnay uit Centraal-Moldavië heeft deze wijn een bouquet van bloemen, jasmine en citrus. Vers in de mond, met een rijpe, toasty, nootachtige afwerking. Ook de Cricova Prestige wordt volgens "Methode Champenoise" gemaakt. In onze optiek een volwaardige Champagne!